Проектиране и строеж на енергийно независими сгради

Фирма „Еко Сити ЕООД” предлага проектиране и строителство на енергийно независими... прочети още

Излизане на свободния енергиен пазар

„Еко Сити ЕООД” вярва, че излизането на свободния енергиен пазар е изключително... прочети още

Системи за пестене на вода и електроенергия за бизнеса

Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с представители на дребния... прочети още

Системи за пестене на вода и електроенергия за дома

Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с крайни клиенти като... прочети още

Всички публикации
Еко Сити ЕООД съветва – как да пестим ток и вода

Еко Сити ЕООД съветва – как да пестим ток и вода

20.09.2015
Всеки иска да пести колкото се може повече от сметките си за електрическа енергия и вода. Напълно обяснимо, ситуацията у нас е такава, че приходите от един почтен бизнес или на едно нормално, средностатистическо семейство, просто не стигат. Или такива случаи са единични. Не е достатъчно просто да обикаляте из къщата, да гасите лампите или да следите дали някой кран не капе. Нужна е цялостна стратегия за дългосрочно и трайно намаляване на сметките, което да ви освободи средства за какво си пои..
0 comments
Нова фотосесия

Нова фотосесия

12.05.2015
Нова фотосесия на енерго и водоспестяващ душ E-002. Висококачествена пластмаса с огледална повърхност. Силиконови дюзи за лесно почистване. Три различни функции. Всичко това с разход само 6л/мин. ..
0 comments
Как работят топлообменниците

Как работят топлообменниците

13.02.2015
Как работят топлообменниците? Вертикално стичащата се отпадна топла вода образува тънък филм по вътрешната стена на тръбата. Преминалата топлина се предва на входящата студена вода от външната страна на тръбата. Така получаваме загрята чиста вода и охладена отпадна. ..

11 месечен мониторинг на ресторанти

22.02.2014
Първите обекти,които бяха оборудвани с аератори са ресторантите Червената къща и Добро.Ето резултатите:     ДОБРО Спестени пари за 11 месеца от студена вода 1499 лв Спестени пари от подгряване на 499 м3 вода х 5 лв = 2498 лв Общо спестени 3997 лв     Червената къща Спестени пари за 11 месеца от студена вода 1690 лв Спестени пари от подгряване на 563 м3 вода х 10 лв = 5630 лв Общо спестени 7323 лв     ..
0 comments

Нови по - ниски цени на топлообменниците.

19.02.2014
Вертикалният топлообменник  се състои от две концентрични тръби (тръба в тръба). Вътрешната тръба е от мед и благодарение на големият си коефициент на топлопроводимост, ефективноста на топлообменника достига до над 65%. Канализационната вода се стича по вътрешната стена на тръбата и образува тънък воден филм. По този начин водата е в максимален контакт със стената на топлообменника.  Студената вода протича в пространството между вътрешната и външната тръба, която е от ..
1 comments