Проектиране и строеж на енергийно независими сгради

Фирма „Еко Сити ЕООД” предлага проектиране и строителство на енергийно независими... прочети още

Излизане на свободния енергиен пазар

„Еко Сити ЕООД” вярва, че излизането на свободния енергиен пазар е изключително... прочети още

Системи за пестене на вода и електроенергия за бизнеса

Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с представители на дребния... прочети още

Системи за пестене на вода и електроенергия за дома

Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с крайни клиенти като... прочети още

Всички публикации

Проектиране и строеж на енергийно независими сгради

20.09.2015
Фирма „Еко Сити ЕООД” предлага проектиране и строителство на енергийно независими (пасивни) сгради от всякакъв тип – от напълно оборудвани с всякакви удобства вили за пълноценна и природосъобразна почивка до фамилни къщи или сгради за офиси, заведения, хотели и други промишлени помещения. Какво предлага „Еко Сити ЕООД”: - Пълно обслужване на клиента – изработване на проект, узаконяване и строеж до ключ на избрана от Вас сграда, съобразена с Вашите искания, предпочитания и специфични желани..

Излизане на свободния енергиен пазар

20.09.2015
„Еко Сити ЕООД” вярва, че излизането на свободния енергиен пазар е изключително важен механизъм и защитава правото на всеки потребител да приложи своя избор и да може сам да участва във формирането на сметките си за електроенергия. Всеки човек трябва да е свободен да може по собствена преценка да разчупи заробващия монопол на натрапените ЕРП-та и сам да може да избере най-изгодното за него предложение. „Еко Сити ЕООД” предлага: - Безплатна консултация и анализ на Вашето потребление на елек..

Системи за пестене на вода и електроенергия за бизнеса

20.09.2015
Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с представители на дребния и едрия бизнес и е помогнала на много клиенти да повишат печалбите си, като редуцират разходите си за битови консумативи като електроенергия, топла и студена вода. В някои случаи спестените пари са наистина сериозни суми. „Еко Сити ЕООД” предлага за Вашия бизнес: - Модерни системи за пестене на вода – аератори за чешми и душове, за миялни помещения (изключително подходящи за предприемачи в областта на хотелие..

Системи за пестене на вода и електроенергия за дома

20.09.2015
Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с крайни клиенти като домакинства и им помага да повишат значително жизнения си стандарт, като намалят разходите си за битови консумативи –електроенергия, топла и студена вода. С нашите продукти бихте могли да намалите режийните си разходи с над 40% и да използвате парите за каквото намерите за добре – за образование на децата, за почивка или за инвестиция в други проекти. „Еко Сити ЕООД” предлага за Вашия дом: - Модерни системи за пес..