Ресторант "Мезе"

Ресторант "Мезе" пести вода и енергия с нашите... прочети още

Ресторант "Мелнишка скара"

Ресторант "Мелнишка скара" вече ползва нашите... прочети още

Пицария "Palace"

Пицария "Palace" пести вода и енергия с нашите аератори.

... прочети още
Ciccione Panini Bar

Панини бар "Ciccione" е изцяло оборудван от нас с енергоспестяващи... прочети още

Всички публикации

Проектиране и строеж на енергийно независими сгради

Фирма „Еко Сити ЕООД” предлага проектиране и строителство на енергийно независими (пасивни) сгради от всякакъв тип – от напълно оборудвани с всякакви удобства вили за пълноценна и природосъобразна почивка до фамилни къщи или сгради за офиси, заведения, хотели и други промишлени помещения.

Какво предлага „Еко Сити ЕООД”:

- Пълно обслужване на клиента – изработване на проект, узаконяване и строеж до ключ на избрана от Вас сграда, съобразена с Вашите искания, предпочитания и специфични желания.

- Оптимални технологии за спестяване на енергия и вода, климатизация, вентилация и изолация.

- Огромно намаляване на сметките за електричество и вода чрез въвеждане на модерни, екологични и иновативни системи за пестене на вода и енергия – без да ограничавате потреблението си.

- Гъвкаво проектиране – всички системи са съобразени с конкретните климатични и географски условия на мястото, което се избрали за Вашата модерна сграда. Това означава специално проектирана изолация, климатизация, разположение спрямо терена, максимално усвояване на полезното слънчево греене.

- Модерни системи за пестене на вода до 50%, както на топла, така и на студена чрез оборудване с аератори, топлообменници и други технологии.