Ресторант "Мезе"

Ресторант "Мезе" пести вода и енергия с нашите... прочети още

Ресторант "Мелнишка скара"

Ресторант "Мелнишка скара" вече ползва нашите... прочети още

Пицария "Palace"

Пицария "Palace" пести вода и енергия с нашите аератори.

... прочети още
Ciccione Panini Bar

Панини бар "Ciccione" е изцяло оборудван от нас с енергоспестяващи... прочети още

Всички публикации

Системи за пестене на вода и електроенергия за бизнеса

Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с представители на дребния и едрия бизнес и е помогнала на много клиенти да повишат печалбите си, като редуцират разходите си за битови консумативи като електроенергия, топла и студена вода. В някои случаи спестените пари са наистина сериозни суми.

„Еко Сити ЕООД” предлага за Вашия бизнес:

- Модерни системи за пестене на вода – аератори за чешми и душове, за миялни помещения (изключително подходящи за предприемачи в областта на хотелиерството и ресторантьорството), обществени перални и производства с висока консумация на студена и топла вода.

- Специално разработени топлообменници по иновативна технология, пестяща ценна и скъпа енергия за подгряване на вода. Това ще намали значително Вашите разходи за електроенергия.

- Цялата гама от енергоспестяващи осветителни тела на преференциални цени – „Еко Сити ЕООД” е партньор на „Philips” за този клон от дейността на компанията. Ние ще изготвим за Вас специална оценка на специфичните Ви нужди от осветяемост и ще ви предложим оферта с оптималните за Вас енергоспестяващи осветителни тела.