Ресторант "Мезе"

Ресторант "Мезе" пести вода и енергия с нашите... прочети още

Ресторант "Мелнишка скара"

Ресторант "Мелнишка скара" вече ползва нашите... прочети още

Пицария "Palace"

Пицария "Palace" пести вода и енергия с нашите аератори.

... прочети още
Ciccione Panini Bar

Панини бар "Ciccione" е изцяло оборудван от нас с енергоспестяващи... прочети още

Всички публикации

Системи за пестене на вода и електроенергия за дома

Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с крайни клиенти като домакинства и им помага да повишат значително жизнения си стандарт, като намалят разходите си за битови консумативи –електроенергия, топла и студена вода. С нашите продукти бихте могли да намалите режийните си разходи с над 40% и да използвате парите за каквото намерите за добре – за образование на децата, за почивка или за инвестиция в други проекти.

„Еко Сити ЕООД” предлага за Вашия дом:

- Модерни системи за пестене на вода – аератори за мивки и душове. Специалната система на тези аератори позволява например едно четиричленно семейство да намали сметките си за вода с до 40%. Ако не сте с ТЕЦ и ползвате бойлер, оборудването на банята с енерго спестяващ душ и на чешмите с аератори ще ви спести пари не само от вода, но и електричество за подгряване на бойлера.

- Специално разработени топлообменници по иновативна технология. Ако искате да намалите сметките си за електричество още повече, ползвайте нашите топлообменници – с тях ще спестите около 40% от енергията, необходима за подгряването на водата. Това ще намали значително Вашите разходи за електроенергия.

- Цялата гама от енергоспестяващи осветителни тела на преференциални цени – „Еко Сити ЕООД” е партньор на „Philips” за този клон от дейността на компанията. Ние ще изготвим за Вас специална оценка на специфичните Ви нужди от осветяемост и ще ви предложим оферта с оптималните за Вас енергоспестяващи осветителни тела.