ПОЗВЪНЕТЕ: 0884 52 52 31
 

За нас

„ЕКО СИТИ ЕООД” е създадена през 2006 година с цел строителство на енергийно независими сгради и търговия с материали и системи за тяхната реализация. Първият проект беше построяването на къща по стандарта за "Пасивни сгради". Реализацията отне седем месеца от 8 октомври 2007 година до 8 май 2008 година.


От тази къща компанията натрупа богат практически опит и знания. Предлагаме едногодишен ежедневен мониторинг при реално живеещи хора в сградата. Можем да изпълним ваш проект за енергийно независима сграда или да доставим компоненти за изграждането й. На този сайт ще откриете продукти, които помагат за намаляването на разходите, без да нарушават комфорта Ви.


Сред най-търсените продукти и услуги са системите за пестене на топла и студена вода и електроенергия за бизнеса и домакинствата, проектирането и строителството на енергийно независими (пасивни) сгради, пълно обслужване на клиента, съобразени с Вашите искания, предпочитания и специфични желания.


Възползвайте се от нашето гъвкаво проектиране - съобразено с конкретните климатични и географски условия на мястото, което се избрали за Вашата модерна сграда. Това означава специално проектирана изолация, климатизация, разположение спрямо терена, максимално усвояване на полезното слънчево греене.


Спестете до 50% от сметките си за вода и от електроенергия за подгряване на топлата вода чрез нашето оборудване с аератори, топлообменници и други технологии.