ПОЗВЪНЕТЕ: 0884 52 52 31
 
Ресторанти "Добро" изцяло екологични

Ресторанти "Добро" изцяло екологични

Цялостно оборудване с енергоспестяващи системи във верига ресторанти "Добро". Монтирани са аератори и топлообменници във всички заведения. 


Резултатите са показателни:

Спестени пари за 11 месеца от студена вода 1499 лв

Спестени пари от подгряване на 499 м3 вода х 5 лв = 2498 лв

Общо спестени 3997 лв

Related products

Аератор A-002
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които се смесват с вода с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощнa струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и пестене на енергия за подгряване на топлата. Модел А-002 е изцяло месингов аератор.Икономия на вода около 50 %. - Изключително лесен монтаж Приложение: за дома, заведения, офиси, хотели, индустриални помещения, детски градини, училища и други. ..

Купи
Аератор А-003
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които се смесват с вода с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощна струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и пестене на енергия за подгряване на топлата. Уникалното на аератор модел А-003 е,че разполага със стоп/старт бутон.Настройвате смесителя в положението което желаете натискате бутона и водата потича,натискате отново и тя спира.Икономия на вода около 50%. - Водата потича и спира само след едно докосване. - Може да настроите времетраенето на потока вода в зависимост от вашите нужди - Задаване на постоянни настройки за температура и струя на водата - Изключително лесен монтаж - Универсална резба Приложение: за дома, заведения, офиси, хотели, индустриални помещения, детски градини, училища и други.   ето как работи аератор А-001 ..

Купи
Аератор А-004
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които смесват водата с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощна струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и по-малко енергия за подгряване на топлата. Специфичното на аератор А-004 е,че има бутон със забаваено действие натискайки го водата потича след няколко секунди спира автоматично за да продължите трябва да натиснете бутона пак.Икономия на вода около 50%. - Водата потича само след едно докосване. - Може да настроите времетраенето на потока вода в зависимост от вашите нужди - Задаване на постоянни настройки за температура и струя на водата - Изключително лесен монтаж - Универсална резба Приложение: за дома, заведения, офиси, хотели, индустриални помещения, детски градини, училища и други. ..

Купи
Аератор А-005
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които се смесват с вода с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощен струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и пестене на енергия за подгряване на топла. Тест на аератор А-005. Резултат 4.5 лит./мин. ..

Купи

Related Posts

Write Comment