ПОЗВЪНЕТЕ: 0884 52 52 31
 

Проекти

Фирма „Еко Сити ЕООД” работи от повече от десет години с представители на дребния и едрия бизнес и е помогнала на много клиенти да повишат печалбите си, като редуцират разходите си за битови консумативи като електроенергия, топла и студена вода. В някои случаи спестените пари са наистина сериозни суми.


„Еко Сити ЕООД” предлага за Вашия бизнес:


- Модерни системи за пестене на вода – аератори за чешми и душове, за миялни помещения (изключително подходящи за предприемачи в областта на хотелиерството и ресторантьорството), обществени перални и производства с висока консумация на студена и топла вода.


- Специално разработени топлообменници по иновативна технология, пестяща ценна и скъпа енергия за подгряване на вода. Това ще намали значително Вашите разходи за електроенергия.


- Цялата гама от енергоспестяващи осветителни тела на преференциални цени – „Еко Сити ЕООД” е партньор на „Philips” за този клон от дейността на компанията. Ние ще изготвим за Вас специална оценка на специфичните Ви нужди от осветяемост и ще ви предложим оферта с оптималните за Вас енергоспестяващи осветителни тела.

Ресторанти "Добро" изцяло екологични

Цялостно оборудване с енергоспестяващи системи във верига ресторанти "Добро". Монтирани са аератори и топлообменници във всички заведения.

Read more

11 месечен мониторинг на ресторанти

Първите обекти, които бяха оборудвани с аератори са ресторантите Червената къща и Добро.

Read more
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)