ПОЗВЪНЕТЕ: 0884 52 52 31
 
11 месечен мониторинг на ресторанти

11 месечен мониторинг на ресторанти

Първите обекти, които бяха оборудвани с аератори са ресторантите Червената къща и Добро. Ето резултатите:


ДОБРО

Спестени пари за 11 месеца от студена вода 1499 лв

Спестени пари от подгряване на 499 м3 вода х 5 лв = 2498 лв

Общо спестени 3997 лв Червената къща

Спестени пари за 11 месеца от студена вода 1690 лв

Спестени пари от подгряване на 563 м3 вода х 10 лв = 5630 лв

Общо спестени 7323 лв


Related products

Аератор A-001
8.00лв. Ex Tax: 8.00лв.

Аераторите са устройства, които се смесват водата с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощна струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и по-малко енергия за подгряване на топлата.  Уникалното на модел А-001 е ,че в средата има винт чрез който сами можете да регулирате струята и съответно дебита на водата.Икономия на вода от 35 до 85 %. - Изключително лесен монтаж - Универсална резба Приложение: за дома, заведения, офиси, хотели, индустриални помещения, детски градини, училища и други.   Ето какъв е дебита.Около 10.5 лит./мин.   Вижте как се регулира аератор А-001   Ето резултата 5 лит./мин.         ..

Купи
Аератор A-002
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които се смесват с вода с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощнa струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и пестене на енергия за подгряване на топлата. Модел А-002 е изцяло месингов аератор.Икономия на вода около 50 %. - Изключително лесен монтаж Приложение: за дома, заведения, офиси, хотели, индустриални помещения, детски градини, училища и други. ..

Купи
Аератор А-003
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които се смесват с вода с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощна струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и пестене на енергия за подгряване на топлата. Уникалното на аератор модел А-003 е,че разполага със стоп/старт бутон.Настройвате смесителя в положението което желаете натискате бутона и водата потича,натискате отново и тя спира.Икономия на вода около 50%. - Водата потича и спира само след едно докосване. - Може да настроите времетраенето на потока вода в зависимост от вашите нужди - Задаване на постоянни настройки за температура и струя на водата - Изключително лесен монтаж - Универсална резба Приложение: за дома, заведения, офиси, хотели, индустриални помещения, детски градини, училища и други.   ето как работи аератор А-001 ..

Купи
Аератор А-004
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които смесват водата с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощна струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и по-малко енергия за подгряване на топлата. Специфичното на аератор А-004 е,че има бутон със забаваено действие натискайки го водата потича след няколко секунди спира автоматично за да продължите трябва да натиснете бутона пак.Икономия на вода около 50%. - Водата потича само след едно докосване. - Може да настроите времетраенето на потока вода в зависимост от вашите нужди - Задаване на постоянни настройки за температура и струя на водата - Изключително лесен монтаж - Универсална резба Приложение: за дома, заведения, офиси, хотели, индустриални помещения, детски градини, училища и други. ..

Купи
Аератор А-005
20.00лв. Ex Tax: 20.00лв.

Аераторите са устройства, които се смесват с вода с въздух. По този начин, те увеличават обема на водата и създават мощен струя, но със значително намален дебит. Това води до по-ниски разходи за студена вода и пестене на енергия за подгряване на топла. Тест на аератор А-005. Резултат 4.5 лит./мин. ..

Купи

Write Comment